JP Väisänen on ihan homona erimieltä valtaapitävien heteromiesten kanssa

Kaikki blogit puheenaiheesta Kaarina Hazard

Luovan alan rakenteet horjuvat

Kaarina Hazardin postaus Twitterissä (kuvaliitteenä) palautti mieleen vanhan vitsin paperikoneenkorjaajasta, joka pelmahti paikalle, ihmetteli vartin paperikonetta, kilautti pienellä kumisella vasaralla erästä kohtaa, joka korjasi koneen.

Korjaaja laskutti tästä 50000 euroa, ja paperikoneen omistaja repi pelihousunsa, että laskutatko viisikymppiä yhdestä kumivasaran lyönnistä? En, vaan siitä tiedosta mihin sillä vasaralla pitää lyödä, vastasi korjaaja.

Kohu: ammattilaiset kehtasivat pyytää työstään palkkiot

Kyllä. Viisikymmentä tonttua kymmenosaisesta videosarjasta ministeriölle on tymäkkä hinta. Mutta eikö sen pitäisikin olla?

Kyse on tietenkin iltapäivälehtikohusta, jossa pöyristellään kirjoittaja-näyttelijä Kaarina Hazardille maksetusta palkkiosta. Kukaan ei tunnu huomaavan hänen työpariaan ohjaaja Mikko Roihaa, sillä Hazard on Roihaa näkyvämpi henkilö.

Koulukiusaaja nimeltä Kaarina

Toimittajaksi itseään kutsuva Kaarina Hazard haukkui taannoin kolmen sivun verran Image lehdessä koomikko Sami Hedbergin valintaa Suomen konttori sarjaan.

Tekstissään Hazard näyttää mallia jokaiselle Suomen koulukiusaajalle ja keskittyykin olennaiseen, eli Hedbergin ulkonäön arvosteluun. Näin koulukiusaaja nimeltä Kaarina kirjoittaa Hedbergin ulkonäöstä:

" Hedberg on se vaaraton, pullea poika, ylikasvanut pikkuveli, joka häissä sahtipäissään lyö reisiinsä ja hokee Otetaans taas! ja jota ei kenenkään tarvitse pelätä eikä haluta."

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä